KNX gebouwbeheer

 

Verhoogt uw comfort     energiebeheer    energiezuinig    veilig

 

Offerte aanvragen

Projecten
KNX gebouwbeheer

KNX realisatie door Veritec in praktijk van oogarts

Oogartspraktijk Dr. Boeckaert Olsene

KNX automatisering

Demival Deinze

KNX

Herve Coldstore Zulte

KNX visualisatie bij IDE WOODS. Een realisatie van Veritec

IDE Woods Spiere-Helkijn

algemene elektriciteitswerken, bordenbouw, KNX

IDE Woods Spiere-Helkijn

Waarom Veritec?
KNX gebouwbeheer

Gecertificeerde KNX programmeurs
KNX is de enige wereldwijd erkende standaard
Voor kantoren en professionele gebouwen
We werken enkel met kwaliteitsproducten
Comfortabel, energiezuinig en veilig
100% toekomstbestendig
Veritec team in atelier met wagenpark

Een stroom aan mogelijkheden en oplossingen
KNX gebouwbeheer

Gecertificeerde KNX programmeurs voor professionele en particuliere projecten

Dankzij KNX gebouwbeheer wordt uw professionele project klaargestoomd voor de toekomst. Ten minste als u het beheersysteem toevertrouwt aan een specialist ter zake. Het Veritec KNX team bestaat uit gecertificeerde KNX programmeurs met jarenlange ervaring.

We zorgen ervoor dat uw technische installaties via een interface kunnen worden aangesloten op het KNX- netwerk. Wij koppelen dit op onze beurt met DALI, DMX of andere moderne systemen.

KNX is 100% toekomstbestendig

Met Veritec KNX kiest u voor een hedendaagse elektrische installatie die zorgt voor een aanzienlijke verhoging van het comfort, een efficiënt energiebeheer en een optimale veiligheid.

KNX is bijzonder flexibel is en past zich technologisch aan gedurende de levensduur van een gebouw aan de veranderende omstandigheden én de dan geldende normen. Bovendien hebt u als gebruiker keuze uit verschillende leveranciers. Met andere woorden: KNX is 100% toekomstbestendig.

Wat is KNX?

KNX is de enige wereldwijd erkende standaard voor alle toepassingen inzake woning- en gebouwautomatisering. KNX is een open communicatieprotocol met zomaar even 30 jaar staat van dienst. Als installateur gebruiken we KNX om installaties en apparaten te automatiseren en te koppelen.

KNX gebouwbeheer is zo succesvol omdat het perfect kan inspelen op de wensen en behoeften van de eindgebruiker. Met KNX kunnen we LED verlichting, verwarming, ventilatie, airconditioning, beveiliging, zonwering, alarmsysteem, energiebeheer en energiemeters, watercontrole, telecommunicatie en consumentenelektronica beheren.

Gebouwbeheersystemen worden vaak in verband gebracht met dure gadgets en overbodige snufjes. De term “domotica” dekt al lang de lading niet meer. “Gebouwautomatisering en gebouwbeheer” zijn een betere omschrijvingen voor een moderne elektrische installatie die beantwoordt aan de huidige eisen van een comfortabele, energiezuinige en veilige werkomgeving.

"

Installeren wij binnenkort KNX in uw project?

Geniet u binnenkort ook van een gebouw waarin installaties als LED verlichting, verwarming, ventilatie, airco, beveiliging, zonwering, alarmsysteem, energiebeheer en energiemeters, watercontrole, telecommunicatie en consumentenelektronica feilloos worden aangestuurd door één KNX-protocol?